Brecht

Digitale fundels in de bib!

gepost op: 10 juli 2017

Wat is een Fundel?

Een Fundel is een digitaal prentenboek voor kinderen tussen 3 en 7 jaar. Je kan ze voorlezen, samen lezen of zelfstandig laten lezen. Centraal staat altijd een goed verhaal met leuke illustraties.

De vele mogelijkheden van Fundels verrijken en verdiepen het verhaal. Fundels is in de kern: spelend leren. Kinderen genieten van een verhaal en worden er door aangesproken en aangemoedigd. Kinderen worden op educatieve verantwoorde wijze uitgedaagd om hun taal- en leesvaardigheden te versterken.

Fundels lezen via de bib. Wat heb je nodig?

• Een tablet of smartphone van Apple (iOS 6.0+) of Android (Android 4.0+).
  • Internet- of wifi-verbinding om je aan te melden en je keuze te maken en de Fundel te downloaden. Eenmaal je Fundel gedownload is, heb je geen internetverbinding meer nodig.
  • Een Mijn Bibliotheek-account. Nog geen Mijn Bibliotheek-account? Registreer je dan online via 'Mijn Bibliotheek'.

In 5 stappen

• Elk lid kan elk jaar 7 Fundels lenen
  • Elke Fundel kan je 4 weken lenen
  • Geleende Fundels kan je offline lezen

Meer info?

• www.fundels.com
  • info@bibliotheekbrecht.be
  • aan de balie van de bib

voordat ze op de site verschijnen.

Speurtocht: Ga op zoek naar de schat van Vlieg!

Ontdek onze geurige speurtocht van 1 juli tot en met 31 augustus 2017 doorheen het centrum van Brecht. Los de opdrachten goed op en misschien vind jij wel een echte schat! De speurtocht is gratis te verkrijgen aan de balie van onze hoofdbib vanaf eind juni 2017. Lees verder