Brecht

Nieuw: e-boeken aanvragen op eigen e-reader

In 2017 investeerde de bibliotheek van Brecht in de aankoop van tien e-readers. Het uitlenen van e-boeken kon enkel op deze toestellen. Sinds kort mogen bibliotheken ook e-boeken uitlenen op de persoonlijke e-reader van de lener. Vanaf 1 juni 2018 kan je ook in de bib van Brecht e-boeken uitlenen voor je eigen e-reader. 

Interesse?

Om e-boeken te lenen op je eigen e-reader, vul je het online aanvraagformulier in en kom je naar de bib met je toestel en oplaadkabeltje (beide voorzien van je naam). Wij contacteren je als de e-boeken op jouw toestel zijn gezet. Je mag 5 e-boeken (indien beschikbaar) op je e-reader laten zetten.

Heb je geen e-reader, maar wil je graag e-boeken lezen of een e-reader uittesten? Dan kan je nog altijd een toestel van de bib lenen. De kostprijs voor het uitlenen van een e-reader bedraagt € 2 voor 4 weken.

Meer info:

  • aan de balie van de bib
  • via 03 330 12 80
  • via info@bibliotheekbrecht.be

Het uitleenreglement kan je hier nalezen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Nieuw: e-boeken aanvragen op eigen e-reader

In 2017 investeerde de bibliotheek van Brecht in de aankoop van tien e-readers. Het uitlenen van e-boeken kon enkel op deze toestellen. Sinds kort mogen bibliotheken ook e-boeken uitlenen op de persoonlijke e-reader van de lener. Vanaf 1 juni 2018 kan je ook in de bib van Brecht e-boeken uitlenen voor je eigen e-reader. Lees verder

Boekenverkoop in de bib

Het is weer tijd voor de jaarlijkse boekenverkoop van de bibliotheek! Van zaterdag 16 juni tot en met zaterdag 23 juni 2018 kan je terecht in de bibliotheek van Brecht, Sint-Job-in-'t-Goor en Sint-Lenaarts voor boeken, strips, cd's en dvd's aan lage prijzen. Lees verder
Meer nieuws